luni, 2 septembrie 2013

Cazare inteligenta in Bucuresti? Ave hotel este solutia



Verificand toate recenziile de pe internet si de pe site puteti sa va dati seama indata ca serviciile hotelului Ave sunt printre cele mai avantajoase servicii hoteliere din Bucuresti.
Recenziile nu vin de la utilizatorii romani ci vin si de la cei internationali astfel ca se pot consulta opiniile referitoare la hotelul Ave pe cele mai mari site-uri de rezervari turistice cum ar fi www.booking.com sau www.tripadvisor.com.
Trebuie doar sa incerci ca sa te convingi.
.Ave hotel este prezent in Bucuresti prin 2 locatii si anume:

Locatia Ave Hotel Victoriei
, situata la adresa strada Maltopol, Nr. 22 , Sector 1, Bucuresti aproape de binecunoscuta Calea Victoriei si Gara de Nord. In aceasta locatie se pot rezerva apartamente superbe, spatioase si luminate incepand de la pretul de 250 de lei pe noapte, iar camere dichisite si foarte practice incepand de la pretul 189 de lei pentru o singura noapte. Camerele acestei locatii sunt dotate cu jacuzzi, minibucatrie, semineu, televizor si internet wireless.




Ave Hotel Vila Parlament, aceasta locatie este situata pe Strada Sirenelor, Nr. 50 , Sector 5, Bucuresti foarte aproape de Casa Poporului, Magazinul Unirii si evident binecunoscutul Centrul Istoric din Bucuresti. Locatia Vila Parlament vine in intampinarea dumneavoastra cu  camere cu un aspect deosebit prevazute cu aer conditionat, dusuri cu hidromasaj, minibucatarii utilate complet si televizoare performante LCD. Preturile acestei locatii de asemenea sunt foarte avantajoase si sunt putin mai mici decat cele de la locatia Ave Hotel Victoriei, pretul unui apartament pentru o singura noapte incepe de la 215 Ron, iar costul unei camere cochete incepe de la 150 Ron pe noapte. Locatia Vila Parlament vine cu avantaj major: locuri de parcare gratuite si o curte dotata cu gratar.




Turistii si toate persoanele care au fost cazate la una din locatiile ce apartin Ave Hotel au fost foarte incantate de serviciile primite si de fiecare data cand au venit in Bucuresti au revenit si s-au cazat la Ave Hotel.

Cazare inteligenta in Bucuresti este doar la Ave Hotel, pentru rezervari puteti suna la:
0733 151 333 sau sa compleati formularul de contact de pe site-ul oficial.


Poze:


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu