duminică, 30 octombrie 2016

Intimitate in propria camera de videochat

Cu toate ca inca nu este privit cu ochi buni de multi, videochatul ramane un job foarte ravnit in ziua de azi datorita salariilor bune, dar si conditiilor ideale de lucru. Mai mult, criteriile pentru angajare nu sunt foarte stricte si nici nu este necesara experienta necesara, astfel ca orice fata de peste 18 ani, cu bune abilitati de comunicare si care stie o limba straina atat vorbit, cat si scris, poate sa devina un model de videochat.
Program flexibil
In primul rand programul este unul foarte flexibil, astfel ca fetele pot lucra atat part time, cat si full time, intr-una din cele trei ture, de seara, dupa masa si dimineata. Fiecare dintre acestea aduc diferite avantaje, astfel ca ramane la alegerea fiecarui model in care tura sa lucreze in functie de preferinte si viata personala.
Intimitate in propria camera
Marile studiouri de videochat promit cele mai bune conditii de munca, astfel ca activitatea se desfasoara din vile sau apartamente de lux, cu mai multe camere special amenajate, unde fiecare fata se poate bucura de intimitate, fara a fi deranjate niciodata.
Facilitati disponibile
Studiourile se regasesc in cele mai bune zone ale marilor orase din tara, iar modelele care nu sunt din localitate, de multe ori au chiar ocazia de a locui in cadrul acestor studiouri, contra unor sume modice, mult mai mici fata de pretul real al chiriilor. In plus, transportul pana si de la locul de munca fie se deconteaza, fie este asigurat de studio.
Salarii si bonusuri

Insa cel mai important aspect al videochatului este reprezentat de salariile mari oferite. Cu alte cuvinte, oricine poate sa castige peste 2.000 de euro lunar, lucrand 8 ore pe zi, 5 zile pe saptamana, insa aceste sume sunt completate si de bonusurile pentru performanta oferite de studiouri si site-urile cu care se colaboreaza.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu