duminică, 24 mai 2015

SensoMap pentru o agricultura moderna

Dragilor astazi vreau sa vorbim despre un subiect foarte important din vietile noastre trecatoare, la sfarsit cu totii cred ca imi veti da dreptate.

Agricultura este cu siguranta una dintre cele mai immportante indeletniciri ale omului modern, fara e era imposibil ca populatia planetei sa ajunga la 7 miliarde de oameni. Popuplatia planetei este in crestere, agricultura traditionala nu va mai face fata pentru mult timp , tinanad cont de cresterea continua a populatiei lumii. Agricultura trebuie sa treaca la urmatorul pas, si sigur va face asta cu ajutorul dronelor de analiza aeriana agricola. SensoMap  este prima firma din Romania, cu capital 100% romanesc ce ofera astfel de servicii pentru fermierii romani.

SensoMap a aparut pe piata romaneasca in 2014, aducand un plus de 30% pentru recoltele celor ce s-au bucurat de noua tehnologie inovatoare adusa de aceasta companie, care cu ajutorul dronelor va reduce insecticidul,fertilizatorul si apa pe care o veti folosii pentru a cultura mult dorita.

Se estimeaza ca in anul 2020 peste 70% din fermeierii planetei vor folosii aceasta tehnica, in acest moment doar 5% folosesc astfel de drone pentru a inspecta terenul si pentru a-si eficientiza productia agricola.

Recomand cu tarie sa incercati servicile SensoMap, iar daca sunteti sceptici si nu credeti in aceasta metoda de a duce agricultura mondiala la urmatorul nivel, puteti doar sa-i contactati pe cei de la SensoMap pentru mai multe intrebari.

Ca de fiecare data va transmit salutarile mele cordiale, si sa ne auzim sanatosi. Va salut, al vostru Vlad.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu