duminică, 7 decembrie 2014

Piese auto Audi
Cat de sigur esti cand iti cumperi o masina? Mie una imi place sa ma asigur din toate punctele de vedere, imi place siguranta si confortul. Nu o sa achizitionez nici o data o masina care are problema, tin la viata si siguranta mea si a celor din jurul meu. Pentru mine o masina nu inseamna un moft, inseamna o necesitate, iar aceasta necesitate trebuie sa-mi ofere un grad mare de siguranta. Nu o sa-mi cada picioarele daca am sa merg o data pe luna sau la 2 luni la un service auto, pana la urma e pentru binele meu. Toate acestea tin de cum esti tu invatat de mic, cum te comporti cu masina ta asa te comporti cu toate. 

  Dupa un an in care masina mea nu a avut nici o problema si m-am bucurat de ea din toate punctele de vedere, a venit ziua in care trebuie sa ajung la un service auto cu o problema. Eu mergeam destul de des pentru revizii la service-ul auto, iar mecanicii ma cunosteau si eu aveam destul de multa incredere in ei. Le-am explicat simptomele iar acestia mi-au spus ca am o problema la electromotor. Ce este electromotorul?Este elementul care ajuta la pornirea motorului, prin curentul venit de la baterie. Aceasta piesa este construita cu un motor electric si un solenoid, care are rolul de a sincroniza arborele masinii cu roata dintata din motorul propriu zis. Desi intreg electromotorul se strica destul de rar, solenoidul cedeaza frecvent;

OK, nu am inteles prea multe din explicatile mecanicilor, dar stiam ce am de facut. Masina mea avea sa ramana acolo pentru cateva zile in care accestia se vor uita atent si vor cauta cu atentie defectiuea. Am fost trimisa sa cumpar niste carbuni care se afla in interiorul electromotorului. Mecanicii spuneu ca cei doui carbuni se pot lipi intre ei si trebuie loviti ca sa se dezlipeasca, dar la masina mea necesita sa fie schimbati. Cum nu era orice masina, era Audi si era Audi-ul meu nu am putut sa cumpar orice carbuni. Am vrut sa fie original pentru ca exista posibilitatea sa fie facaturi. Mecanicii m-au ajutat si m-au invatat sa ascult cu atentie zgomotele, iar daca mai am probleme sa vin la ei. 

Sunt mandra de masina mea si de munca mecanicilor. Ce ne-am face daca nu ar exista asa oameni priceputi si amabili?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu