sâmbătă, 17 septembrie 2016

Job stabil in live streaming

Piata muncii din Romania nu este una foarte atractiva pentru tinerii din tara, care nu au foarte multe joburi disponibile, iar cele mai bune sunt adesea luate, astfel ca nu este de mirare de ce unii aleg sa lucreze in strainatate. In schimb, fetele care nu sunt dispuse sa renunte atat de usor la propria tara, se pot orienta catre videochat, un job la mare cautare intrucat propune numeroase avantaje.
Job stabil
Oricine vrea sa nu aiba grija zilei de maine, iar videochatul poate sa promita un loc de munca stabil, cu conditii foarte bune de lucru si salarii mari. Mai mult, in prima faza nici nu este nevoie experienta care se va putea capata pe parcurs prin multa munca, dar si prin participarea la diferite traininguri si cursuri puse la dispozitie de studiourile serioase.
Conditii
Nici conditiile de angajare nu sunt foarte riguroase, cel mai important aspect fiind cel al varstei de minim 18 ani, alaturi de cunoasterea unei limbi straine cel putin la nivel conversational. In plus, se recomanda ca viitoarele modele sa se simta foarte bine in pielea lor, sa stie cum sa foloseasca calculatorul si sa aiba abilitati foarte bune de comunicare, facandu-si prieteni virtuali noi cu usurinta.
Venituri
Videochatul este un job la fel ca oricare altul, iar salariile cele mai mari din domeniu sunt obtinute doar de catre modelele care muncesc cel mai mult si se dedica activitatii lor, unele dintre ele ajungand sa castige chiar si peste 10.000 de dolari. In schimb, fetele fara experienta pot alege programul part time sau full time, in functie de preferinte, iar cele care lucreaza 4 ore pe zi, 4 zile pe saptamana se bucura de un salariu de debut de circa 2-3.000 de lei, insa care poate creste de la o luna la alta in functie de performante.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu